Ηλεκτρονικά Τιμολόγια

Thumb

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ;
Το ηλεκτρονικό τιμολόγιο είναι αυτό που εκδίδεις από το σύστημά σου σήμερα, με την διαφορά ότι δεν τυπώνεται πλέον σε χαρτί γιατί έχει αντικατασταθεί πλήρως από το PDF.

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ;
Είναι μια απλή και ασφαλής διαδικασία η οποία εφαρμόζεται ήδη από χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Όποιο σύστημα τιμολόγησης και αν έχεις, μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα σε λίγες ημέρες χωρίς καμία τροποποίηση ή επένδυση σε εξοπλισμό.

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ;
Είτε τα συνοδευτικά έγγραφα είναι σε χαρτί, είτε είναι ηλεκτρονικά, είτε τα παράγεις εσύ ο ίδιος, μπορούν να επισυναφθούν στο ηλεκτρονικό τιμολόγιο και να αποσταλούν μαζί του. Εσύ θα τα βρίσκεις όλα μαζί αρχειοθετημένα. Ρώτα μας να σου δώσουμε την λύση που σου ταιριάζει !

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Τα οφέλη είναι κοινά και μετρήσιμα. Είναι η οικονομία χρόνου & κόστους και η αύξηση της παραγωγικότητας. Όλα γίνονται αυτόματα και είναι διαθέσιμα στον χρήστη σε δευτερόλεπτα μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον. Ενημερώνεται για οτιδήποτε νέο συμβαίνει, και τα έχει όλα συγκεντρωμένα.
Αν αντιστέκεται ακόμα να σου πει το ναι, τότε ενημέρωσέ τον ότι αυτή θα είναι η πραγματικότητα από 1/1/2020 όπου υποχρεωτικά όλα τα παραστατικά θα ανταλλάσσονται ηλεκτρονικά. Τέλος, μπορείς ακόμη να τον παροτρύνεις να μπει και εκείνος στην ηλεκτρονική εποχή λέγοντας το «ναι» ή να τον συμβουλέψεις να δώσει πρόσβαση στον λογιστή του που θα είναι πιο δεκτικός στο να έχει συγκεντρωμένη όλη την εισερχόμενη αλληλογραφία παραστατικών.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;
Όσον αφορά στην Infology, ναι, είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, καθώς δίνουμε σημασία τόσο στην τεχνολογική υπεροχή όσο και στην ευθυγράμμιση με τις νομοθετικές αλλαγές και εξελίξεις.

Με την μηχανοργάνωση δίνεται η δυνατότητα να έχετε πλήρη διαχείριση και εικόνα της εταιρίας σας από την αποθήκη, τις αγορές, τις πωλήσεις, τους συναλλασσόμενους μέχρι και τα χρηματοοικονομικά ζητήματα. Όλα τα παραπάνω δεδομένα μπορούν να αποτυπωθούν κατόπιν επιλογής σας είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή. Με άλλα λόγια δίνεται η δυνατότητα οι πληροφορίες αυτές να αντλούνται σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, πράγμα το οποίο είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την βελτίωση των λειτουργιών της επιχείρησης.

Η εταιρεία μας έχοντας εξασφαλίσει και αξιοποιώντας ταυτόχρονα στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες λογισμικού στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης της εταιρείας σας.