Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Thumb

Η Infology ως σύμβουλος επιχειρήσεων παρέχει σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, συμβουλευτικές υπηρεσίες που βοηθούν στην ανάπτυξη και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και κατ επέκταση την αύξηση των κερδών.

Στην Infology θα βρείτε:

έμπειρους επαγγελματίες που θα σας καθοδηγήσουν στις επιλογές σας, θα σας προτείνουν λύσεις για τις ανάγκες σας και θα σας ενημερώσουν για κάθε τι καινούριο κυκλοφορεί στην αγορά
άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που θα βρίσκονται πάντα δίπλα σας για να επιλύσει κάθε σας πρόβλημα, με γνώση, επαγγελματισμό και αφοσίωση
μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων, για να επεξεργαστείτε, να δοκιμάσετε και να επιλέξετε.

Οι τομείς δραστηριοποίησής της είναι:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Η Infology προτείνει και σχεδιάζει λύσεις μηχανογράφησης και μηχανοργάνωσης με νέες, καινοτόμες εφαρμογές και προϊόντα για όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, οργανισμούς και κάθετες αγορές όλων των μεγεθών, αφότου πρώτα αναλύσει και μελετήσει τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Μπορεί να καλύψει όλο το φάσμα της πληροφορικής, των νέων τεχνολογιών και τηλεπικοινωνιών δίνοντας πολύ μεγάλο βάρος στην ιδέα της μελετημένης μηχανογράφησης και της υποστήριξης των πελατών της τόσο πριν (pre-sales support), όσο και μετά την πώληση (after sales support). Για το λόγo αυτό υπάρχει ειδικό τμήμα Υποστήριξης & Ολοκλήρωσης των Υπηρεσιών το οποίο είναι στελεχωμένο με έμπειρο προσωπικό και λειτουργεί με βάση τα εξής επίπεδα:

Μελέτη εγκατάστασης
Εγκατάσταση
Εκπαίδευση
Υποστήριξη

Με την μηχανοργάνωση δίνεται η δυνατότητα να έχετε πλήρη διαχείριση και εικόνα της εταιρίας σας από την αποθήκη, τις αγορές, τις πωλήσεις, τους συναλλασσόμενους μέχρι και τα χρηματοοικονομικά ζητήματα. Όλα τα παραπάνω δεδομένα μπορούν να αποτυπωθούν κατόπιν επιλογής σας είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή. Με άλλα λόγια δίνεται η δυνατότητα οι πληροφορίες αυτές να αντλούνται σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, πράγμα το οποίο είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την βελτίωση των λειτουργιών της επιχείρησης.

Η εταιρεία μας έχοντας εξασφαλίσει και αξιοποιώντας ταυτόχρονα στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες λογισμικού στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης της εταιρείας σας.